Vásárlási információk Nyomtatás

A bolt üzemeltetője a Lekvárosház Élelmiszeripari Korlátolt Felelősségű Társaság, Lekvárosház Kft.

Címe: 1222 Budapest, Gyár utca 15.
A cég e-mail címe: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bemutatótermünk az üzem mellett a cég telephelyén található. Lehetőség nyílik a termékek személyes megvásárlására, valamit felhasználásukról személyes tanácsot is adunk.

Vállalkozásunk fő tevékenysége a tartósított élelmiszerek előállítása, forgalmazása. Fő profilunk gyümölcsből és zöldségekből készült különleges lekvárok, szörpök és szószok előállítása. A társaság internetes kereskedelem útján is értékesít konyhai kisgépeket, eszközöket és egyéb a profilunkba illő élelmiszereket.

A MEGRENDELÉS MENETE

Az internetes oldalunkon lehetőség nyílik az online vásárlásra. A kiválasztott termék mennyiségét ki kell választani a terméket ábrázoló kép mellett. Kifizetésre több lehetőség adott. Személyes átvételkor a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, kiszállításkor a szállítást végző cég futárának, vagy megrendeléskor bankkártyával. 

80.000 Ft értékű megrendelése esetén a bolt üzemeltetője kérheti az előreutalásos fizetési módot, vagy előleg bekérérsét a teljesítéshez.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Vásárlásra több lehetőséget biztosítunk.

Személyes átvétel a cég bemutatótermében (1222 Budapest Gyár utca 15.) munkanapokon reggel 8 és 15 óra között lehetséges. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén telefonos egyeztetés alapján. A webboltban leadott rendeléseket egy munkanappal később lehet átvenni. A csomagot öt napig tároljuk itt, utána töröljük a rendelést.

Csomagküldő szolgáltatás igénybe vétele esetén a szállítási és utánvételi díjat a megrendelőnek kell kifizetni. A szállítás, a megrendeléstől számított 2-5 munkanap belül történik.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

A megrendelt árut a megrendelt árut a Sprinter futárszolgálat szállítja ki. Belföldön 5000 Ft vásárlás alatt a kiszállítási díj 1800 Ft, 5000 ft feletti vásárlás felett 1000 Ft, bármely fizetési mód (utánvét) esetén. 30 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás.

FIZETÉSI MÓDOK

Bemutatótermünkben (1222 Budapest, Gyár utca 15.) készpénzzel és bankkártyával lehet fizetni, futárral történő házhoz szállításnál a megrendelt termékeket a futárszolgálat munkatársának csak készpénzzel ltudják kifizetni, vagy megrendeléskor webshopunkon keresztül bankkártyával. Melyet a Six Payment Services üzemeltet. 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Adatkezelési tájékoztató