ÁSZF Nyomtatás

SZOLGÁLTATÓ

Lekvárosház Kft. 1222 Budapest, Gyár utca 15.
Adószám: 23332283-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-960547

GARANCIA

A legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy a termék a szállítás során megsérül. Erről jegyzőkönyvet kell felvetetni a kiszállítást végző céggel. A kiszállítást végző cég biztosítással rendelkezik az esetleges károkért.

Élelmiszerek minőségi kifogása esetén panaszát kérjük, jelezze felénk e-mailben vagy telefonon, és kicseréljük a terméket. Műszaki cikkek, konyhai eszközök esetén a kereskedelmi törvény által meghatározott garanciális paraméterek az iránymutatók.

Előfordulhat, hogy a megrendelt áru épp nincs a raktárunkban. Ebben az esetben értesítjük a megrendelőt, aki elállhat a termék megvásárlásától, vagy megbeszélés alapján más termékkel pótoljuk. Fontos, hogy a felmerült probléma gyors elintézése érdekében a regisztráció során adja meg a mobiltelefonszámát, hogy el tudjuk érni kérdéseinkkel.

ELÁLLÁSI JOG

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat vásárlási szándékától. A webshopnak az elállást követő 14 napon belül vissza kell térítenie a fogyasztó részére a termék árát. A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni vagy átadni a terméket a webshopnak.

A MEGRENDELÉS MENETE

Az internetes oldalunkon lehetőség nyílik az online vásárlásra. A kiválasztott termék mennyiségét ki kell választani a terméket ábrázoló kép mellett. Kifizetésre több lehetőség adott. Személyes átvételkor a helyszínen fizethet készpénzzel, kiszállításkor pedig a szállítást végző cég futárának.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Személyes átvétel a cég bemutatótermében (1222 Budapest, Gyár utca 15.), munkanapokon reggel 8 és 15 óra között lehetséges. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén telefonos egyeztetés szükséges. A webboltban leadott rendeléseket egy munkanappal később lehet személyesen átvenni. A csomagot három napig tároljuk a boltban, utána töröljük a rendelést.

Csomagküldő szolgáltatás igénybe vétele esetén a szállítási és utánvételi díjat a megrendelőnek kell kifizetni. A szállítás a megrendeléstől számított 4-5 munkanapon belül történik.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

A megrendelt árut a Sprinter Kft. szállítja ki. Belföldön 5000 Ft értékű vásárlás alatt a kiszállítási díj 1800 Ft, 5000 Ft feletti vásárlás felett 1200 Ft. Bármely fizetési mód (utánvét, bankkártyás fizetés) esetén 30 000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás.

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

Média Online Bt.
Székhely: 1042 Budapest, Árpád út 68-70.
Adószám: 21196054-2-42
Adatkezelői nyilvántartási szám: NAIH-89927/2015.

Adatkezelési tájékoztató